Cover voor Over IPCO

Over IPCO

Ontwikkelen en verzorgen van ski (talent)opleiding- & trainingsprogramma’s voor jeugd van 8 -17 jaar

Herkenning & ontwikkeling

De talentherkenning en ontwikkeling van talentvolle sporters vindt sinds 2015 in NL vooral plaats in de gecertificeerde talententeams. Jonge talentvolle alpine skiërs kunnen zich op deze manier zowel zomers als ’s winters goed ontwikkelen. De jaarlijkse peildatum voor certificering talenten teams is 1 juli. IPCO Ski Racingteam NL voldoet aan de kwaliteitseisen van de Nederlandse Ski Vereniging voor scholieren- en juniorenprogramma´s  en is 1 van de 5 gecertificeerde talenteams in Nederland.

Cover voor

Training- & wedstrijdprogramma

Onze  trainers stellen jaarlijks in overleg met de skiërs een persoonlijk trainings- & wedstrijdprogramma op aan het begin van het seizoen. Het zogenoemde “high performance programma” is bedoeld voor jongeren die geïnteresseerd zijn in het nastreven van high-performance skiën en vereist een toewijding aan het fysieke conditioneringsprogramma en het individueel afgesproken trainings- & wedstrijdprogramma.

Cover voor

Begeleiding Skiers

High performance programma afgestemd per individu op de combinatie van fysiek, techniek voor sneeuw skiën, mentaliteit en coaching.

  1. Wekelijkse sneeuw trainingen | Wekelijkse fysieke trainingen (gericht op ontwikkeling & techniek)
  2. Meerdaagse trainingsstages in NL |  Trainingskampen in buitenland gericht op wedstrijdprogramma
  3. Begeleiding school & studie tijdens trainingskampen

Team IPCO
Cover voor