IPCO viert kerst in de sneeuw

IPCO viert kerst in de sneeuw

26 december 2022, Werfenweng

Na een eerste trainingsweek in Oostenrijk, is IPCO Skiracing van start gegaan met de 2e trainingsweek om hun skiërs voor te bereiden op de eerste wedstrijden van dit seizoen in de Oostenrijkse bergen. En natuurlijk wordt ook in Oostenrijk het vieren van kerstmis niet overgeslagen.

2e kerstdag in het teken van gezelligheid, lekker eten en dobbelen!
Op Kerstavond arriveerde de 2e groep skiërs in onze accommodatie in Oostenrijk. We zijn inmiddels bijna compleet met de groep die deze periode alles op alles zal zetten voor een mooi resultaat tijdens de komende wedstrijden. Om iedereen even te laten acclimatiseren en op gang te komen met een paar trainingen, hebben we onze kerstviering gepland op deze 2e kerstdag. Na een heerlijke maaltijd zijn we in een kring aangeschoven voor een gezellige avond met cadeautjes waar door middel van een dobbelspel om zal worden gestreden. De skiërs én de trainers hebben genoten van een ontspannen en gezellige avond. En nu terug naar training, rust en focus om aankomende vrijdag helemaal klaar te zijn voor de eerste wedstrijd: De Silverstercup van Snowsports Academy Racing – een reuzenslalomwedstrijd op de Hinterreitpiste.

Kerst met IPCO

Daarnaast staan de volgende wedstrijden deze periode op het programma:

  • Jan Kellercup (Ski Racing Heemskerk) – slalom
  • Kids Cup & NSKI Cup Sneeuw wedstrijd 1 – reuzenslalom
  • Kids Cup & NSKI Cup Sneeuw wedstrijd 2 – reuzenslalom

Succes voor alle skiërs!

Mede mogelijk gemaakt door onze sponsors:

Strandhotel Nassau Bergen – Gaaan – Ripping BV – Trendwatcher by Wendy Kahlé – Endezant Accountants & Adviseurs – OpstapmetLisa